Categories
Esports
General

Participació CAPS – Campionat Catalunya Trail 2022

El passat diumenge 24/4/2022 es va disputar el 2on Campionat de Catalunya de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme a la localitat de Canovelles on 24 atletes del Club Atletisme La Pobla de Segur (CAPS) hi van participar.

En la categoria Sub16F la Clàudia Llesuy es va proclamar campiona de Catalunya revalidant el títol de l’any a 2021 al igual que la Rabab Ouzemmou en categoria Sub14; cal destacar també la 3era posició de l’Alba Pont en categoria Sub16F .

Pel que fa a la classificació per equips, l’equip Sub16F format per l’Irene Bringueret, la Gaia Espinós, l’Alba Pont i la Clàudia Llesuy va revalidar el títol nacional ; mentre que en Categoria Sub14F va acabar en tercera posició final. Equip format per:

Rabab Ouzemmou, Laura Llor, Martina Pont, Aina Vilanova, Mariona Vinardell i Nora Solduga.