13 març 2023
Categories
General

La Foradada Trail – Campionat de Catalunya

El passat diumenge 12 de Març el Club Atletisme La Pobla de Segur (CAPS) i la Federació Catalana d’Atletisme van organitzar el campionat de Catalunya de Trail amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Segur i el Consell Esportiu del Pallars Jussà.

Un total de 130 atletes van disputar-se el títol nacional individual i per equips. Cal destacar l’actuació de la pallaresa Clàusia Llesuy del CAPS que es va proclamar Campiona de la categoria sub-18 i està seleccionada per disputar amb la selecció catalana el campionat d’Espanya de Trail aquest mes de maig a Lerin (Pamplona), alhora que Jan Torrella del JA Berga va guanyar en categoria sub-20. També van destacar les actuacions d’altres atletes del CAPS com Rabab Ouzemmou, campiona de la categoria sub-16, Guerau Carrillo, subcampió de la categoria sub-14 i Martí Escera, tercer classificat en la categoria sub-12.

Important també la segona plaça de les atletes sub-16 per darrere de l’equip del JA-Berga i la primera plaça de les atletes sub-18  Alba Pont (sortint d’una lesió) fent parella amb Clàudia Llesuy.