PARC DE TRÀNSIT

El Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb el Servei Català de Trànsit, col.laboren en el desenvolupament d’activitats d’educació viària pràctica a través de l’organització dels parcs infantils de trànsit. Aquest any a La Pobla de Segur es realitzarà des del dia 15 al 17 de març i es muntarà al pati del col.legi els Raiers, a l’igual que l’any passat es continuarà fent amb bicicletes.

L’activitat que es farà en el parc infantil de trànsit es detalla a continuació:

- Per a infants de cicle inicial de primària es proposa portar a terme unes maniobres senzilles amb bicicleta, i simultàniament, unes pràctiques de circulació en un espai en el qual conviuen vianants i ciclistes.

-Per a alumnes de cicle mitjà, l’activitat seria similar a l’anterior treballant-se unes maniobres més complexes, mentre que el circuit permet aprofundir en els senyals imprescindibles per circular en bicicleta.

-Per a cicle superior de primària es proposen diversos tallers per a la millora de la seguretat: de senyalització de maniobres i destresa, d’elecció de bicicleta i d’elements de seguretat.

El parc tindrà una durada d’una hora per cada grup de 25 nens, el parc serà més específic per cada grup, segons l’edat.

Creiem que aquestes activitats seran prou atractives per als alumnes i els permetran treballar coneixements, habilitats i actituds com a vianants i ciclistes.

Organitza: Consell Comarcal del Pallars Jussà i Escola els Raiers

 Lloc: 
Escola els Raiers
Data: 
dimarts, març 15, 2016 - 09:00 a dijous, març 17, 2016 - 17:00